Workshops

Koken Verbindt

Samen koken is leuk, schept een band en verbindt. Wij organiseren workshops in huiselijke sfeer waarbij verbinding en plezier maken centraal staan. Eten is een basis behoefte en is brandstof voor het lichaam. Eten bereiden hoeft ook echt niet moeilijk te zijn en is vooral leuk om gezamenlijk te doen.

We maken kennis met diverse soorten producten, proeven verschillende soorten smaaksensaties, ruiken de heerlijke (vrijkomende) geuren, luisteren naar elkaar en maken vooral lol. Er zijn net zoveel verschillende soorten ingrediënten als mensen waardoor elk mens en gerecht uniek is! Met vrienden, familie of collega’s samen aan de slag in de keuken. Zelf koken, proeven en eten. We bereiden gezamenlijk toegankelijke en verrassende recepten in huiselijke sfeer van tapas tot haute cuisine of van high tea tot seizoensgerechten. En… wij doen de afwas!

Hebben jullie een speciale verbinding met de groep? Wij laten deze verbinding terug komen in bijv. recepten of ingrediënten.

 

Zakelijk

We bieden ruimte om in een ongedwongen en huiselijke sfeer te vergaderen, een presentatie te geven of de ruimte te gebruiken als workshop/cursus ruimte. Voorzien van een dag arrangement, lunch en / of gevolgd door een kookworkshop. Projectiescherm en flip-over vellen staat klaar.

 

Ontspannen met elkaar in contact zijn, een leuke activiteit met collega’s ondernemen? Dan is een kookworkshop het uitje! Ook een (netwerk) business kookclub behoort tot de mogelijkheden en is een mooie manier om op een ongedwongen manier te netwerken, gezellig te koken en te genieten van een heerlijk menu.

 

Particulier

 

Een familie of vrienden uitje, een kookclub, huwelijk, verjaardag, kinderfeestje of een vrijgezellen feest? Koken is leuk en zorgt voor verbinding!

 

Vind je koken leuk of wil je juist leren koken? Of wil je creatief bezig zijn? Dan ben je van harte welkom tijdens één van de geplande workshops. Aanmelden voor een workshop kan al vanaf 1 persoon. De groep grote bij een open inschrijf workshop is vaak maximaal 12 personen waarbij respect, plezier, gezelligheid en samen zijn centraal staan.

 

Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden van Pakhuis Dordrecht van toepassing.

 

Genoemde prijzen zijn voor bedrijven excl. btw

Op en top Dordrecht workshop

vanaf 8 personen | 4 uur koken | 1 á 2 uur stadswandeling

vanaf € 67,50 p.p.

 

Een dagje Dordrecht. Een culinaire workshop met verrassende gerechten (het e.e.a. in overleg te bepalen). Gecombineerd met het ontdekken van de historische binnenstad doormiddel van een stadswandeling met een enthousiaste privé gids.

 

Dordrecht heeft een rijke historische geschiedenis, de wandeling biedt mogelijkheid om kennis te maken met het prachtige Dordrecht. De gids ontmoet de groep op een afgesproken punt in de stad om een mooie en informatieve wandeling te maken. Uiteindelijk wordt de groep begeleid naar Pakhuis Dordrecht waar we aan de slag met een verrassende kookworkshop. Zintuigen worden compleet geprikkeld! Na het bereiden van de gerechten schuiven we aan tafel en kan men genieten van al het lekkers.

 

De workshop is incl.: privé gids, stadswandeling (1 á 2 uur), welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid. excl. dranken wel bij te boeken.

wandeling stadsgids
IMG_2461

Tapas workshop

vanaf 8 personen | 4 uur

vanaf € 59,50 p.p.

 

Een tafel vol met kleurrijke gerechten. Tapa is een Spaans aperitiefhapje en is van origine een eetlust opwekkend hapje. Inmiddels zijn tapas niet enkel meer hapjes maar is het een maaltijd en is het een leuke manier om diverse soorten ingrediënten en producten te presenteren.

 

We gaan in teams aan de slag in de keuken om verrassende en smaakvolle warme en koude tapas te bereiden van o.a. vlees, vis, gevogelte en groenten.

 

De workshop is incl.: welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid.

Seizoensworkshop

vanaf 8 personen | 4 uur 

vanaf € 65,00 | € 75,00 p.p.  (afhankelijk van ingrediënten)

 

Koken verbindt en hoeft niet moeilijk te zijn. Gerechten bereiden die in de seizoenen passen. We gaan aan de slag in de keuken en maken verrassende en lekkere gerechten die passen bij het betreffende seizoen. Daarbij staat voorop dat het vooral laagdrempel en toegankelijk mag zijn en dat plezier hebben en contact met elkaar voorop staat.

 

De workshop is incl.: welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid.

IMG_4060

Vakantiebestemming workshop

vanaf 8 personen | 4 uur 

vanaf € 62,50 p.p.

 

Heb jij een favoriete vakantiebestemming? Wij nemen je met plezier en enthousiasme mee op kook- en smaakreis.

 

We koken, proeven en schuiven aan tafel in de sfeer van jullie vakantiebestemming! We gaan samen aan de slag met een lokale keuken en bereiden verschillende gerechten. We wisselen koken af met aan tafel schuiven en genieten van de lokale smaken van jouw favoriete bestemming.

Denk aan: Italië, Spanje, Azië, Midden-Oosten, Latijns Amerika of een wereldreis!

 

De workshop is incl.: welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid.

Kids kookworkshop

vanaf 8 jaar | vanaf 8 kinderen | 2 uur

tijd | ochtend of begin middag

vanaf € 32,50 p.p.*

 

Samen met wat vriendjes en/of vriendinnetjes zelf eten bereiden of een lievelingsgerecht maken. Je kunt niet vroeg genoeg in de keuken staan en smaken ontwikkelen! Gedurende de workshop maken we het lievelingsrecept van de jarige of bakken we pizza en / of koekjes, maken we pasta, versieren cup cakes of iets anders lekkers!

De kids gaan creatief aan de slag, proeven, ruiken en maken kennis met verschillende ingrediënten. Na het bereiden gaan we natuurlijk ook aan tafel om te smikkelen van al het heerlijks!

 

De workshop is incl.: Verjaardagscake, versiering, limonade & water, begeleiding, gebruik schorten.

in overleg – min. 1 volwassenen dient aanwezig te zijn.

 

*) Prijs is afhankelijk van de benodigde producten. De workshop is eventueel uit te breiden met knutselactiviteiten.