Tapas workshop Internationaal

vanaf 8 personen | 4 uur

 

Een tafel vol met ‘s werelds kleurrijke gerechten. We koken smaken van de hele wereld! Tapa is een Spaans aperitiefhapje en is van origine een eetlust opwekkend hapje. Tapas is voor ons meer dan enkel een hapje, we maken een complete maaltijd van verschillende kleine gerechtjes. Een leuke manier om diverse soorten ingrediënten en producten te presenteren.

 

We gaan in teams aan de slag in de keuken om verrassende en smaakvolle warme en koude tapas te bereiden van o.a. vlees, vis, gevogelte en groenten. We kunnen bij deze kookworkshop goed rekening houden met allergieën en of dieetwensen. De workshop is dus helemaal aangepast op de wensen van jullie groep!

 

De workshop is incl.: welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid. Dranken zijn exclusief en worden met besloten groepen afgekocht.

IMG_1602

    Koken Verbindt

    Samen koken is leuk, schept een band en verbindt. Wij organiseren workshops in huiselijke sfeer waarbij verbinding en plezier maken centraal staan. We maken kennis met diverse soorten producten, proeven verschillende soorten smaaksensaties, ruiken de heerlijke (vrijkomende) geuren, luisteren naar elkaar en maken vooral lol. Er zijn net zoveel verschillende soorten ingrediënten als mensen waardoor elk mens en gerecht uniek is!

    Met vrienden, familie of collega’s samen aan de slag in de keuken. Zelf koken, proeven en eten. We bereiden gezamenlijk toegankelijke en verrassende recepten in huiselijke sfeer. Wij regelen de afwas!

     

    Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden van Pakhuis Dordrecht van toepassing. Genoemde prijzen zijn voor bedrijven excl. btw