Koken

Koken verbindt!

Samen koken is leuk, schept een band en verbindt. Wij organiseren workshops in huiselijke sfeer waarbij verbinding en plezier maken centraal staan. Eten is een basis behoefte en is brandstof voor het lichaam. Eten bereiden hoeft ook echt niet moeilijk te zijn en is vooral leuk om het gezamenlijk te doen.

We maken kennis met diverse soorten producten, proeven verschillende soorten smaaksensaties, ruiken de heerlijke (vrijkomende) geuren, luisteren naar elkaar en maken vooral lol. Er zijn zoveel verschillende soorten ingrediënten als mensen waardoor elk mens en gerecht uniek is!

 

Bekijk het aanbod workshops of neem contact op voor meer informatie.

koken verbindt

Zakelijk

Ontspannen met elkaar in contact zijn, een leuke activiteit met collega’s ondernemen? Dan is een kookworkshop het uitje! Ook een (netwerk) business kookclub behoord tot de mogelijkheden en is een mooie manier om op een ongedwongen manier te netwerken, gezellig te koken en te genieten van een heerlijk menu.

 

Onder het genot van een welkomstdrankje en hapje is er tijd om kennis te maken met Pakhuis Dordrecht. Na uitleg van de gerechten ga je in teams op een ontspannen manier aan de slag in de keuken. Tussentijds is er gelegenheid om gerechten te proeven en verschillende smaken te ervaren. Na het bereiden van de gerechten neemt men plaats aan tafel en kan men genieten van het diner.

 

Tijdsduur workshop 2,5 tot 4 uur. Zijn er specifieke wensen? Wij denken graag creatief mee!

 

Het is mogelijk om vooraf te vergaderen, een presentatie of een lezing te geven.

Vraag direct een offerte aan via het aanvraag formulier

Particulier

Samen

 

Een familie of vrienden uitje, een kookclub, huwelijk, verjaardag, kinderfeestje of een vrijgezellen feest? Koken is leuk en zorgt voor verbinding!

 

Alleen

 

Vind je koken leuk of wil je juist leren koken? Of wil je creatief bezig zijn? Dan ben je van harte welkom tijdens één van de geplande workshops.

 

Je kunt je aanmelden voor een workshop die je leuk lijkt al vanaf 1 persoon. De groepen bestaan maximaal uit 12 personen waarbij respect, plezier, gezelligheid en samen zijn centraal staan.

 

Vraag naar de workshop agenda of kijk op facebook voor de evenementen kalender.