Kookcoach

Loop vol inspiratie de deur uit!

Samen praktisch aan de slag!

 

Tijd voor jezelf!

We gaan aan de slag in de keuken, bereiden een maaltijd, ik deel tips, we bekijken samen hoe jij gezonder kan gaan eten en koken zodat het voor jou passend is! De maaltijd krijg je mee. Ondertussen is er tijd voor eventuele vraagstukken die bij je spelen en ontspanning.

 

‘Heb je weinig of geen ervaring in de keuken? Dan is het geen probleem, we bekijken de mogelijkheden die bij jou passen.’

 

Ben jij of ken jij iemand die graag gezonder wil eten door anders te koken? Of graag wil leren koken? Heb je geen idee hoe dit aan te pakken of waar je kan beginnen? Zie jij door al het aanbod niet meer wat NU gezond is voor jou?!

 

Duur 90 minuten  – beschikbaar in ochtend, middag en soms avond

 

Keuze uit:

 

  • KICKSTART NU
  • SAMEN AAN DE SLAG 4 KEER

Ik ben Christine van Tienhoven mijn passie is eten en koken! Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Dit heb ik kunnen bereiken door goed naar mijn eigen gevoel te luisteren, goed voor mijzelf te zorgen, te durven en te doen! Ik heb mijn coach master diploma NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) op zak en ik begeleid je door het (kook)proces.

 

Een basisbehoeften voor de mens is het hebben van verbinding. Om goed te kunnen functioneren is voedsel de basis voor je lichaam. Deze twee elementen combineer ik graag en staan dan ook centraal; gezamenlijk aan de slag met de basisbrandstof voor je lichaam.

Met enthousiasme en plezier neem ik je mee in de wereld van koken.

 

 

Wat krijg je:

 

– inzicht in bewust en gezond koken

– passend en betaalbaar voor jou

– ontdekken van je kookkunsten (ja, het zit echt in je!)

– coaching

– ingrediënten

– maaltijd

– 3 recepten

– begeleiding in de keuken

– praktische tips en weetjes

– telefonisch evaluatie

– toffe ervaring / belevenis

Je ontvangt een intake formulier. Dit gebruiken we als richtlijn om aan de slag te kunnen. Je geeft ook aan in het intake formulier wanneer het in jou agenda past om af te spreken, we vinden vervolgens een passende datum en tijd en… we gaan aan de slag! Ben jij er klaar voor?!

 

Uitbreiden?

 

Wil je naast gezond koken verder werken aan een gezonde leefstijl? Dan kun jouw pakket bv uitbreiden met onderstaande workshops:

 

– mindful walk of mindful run. Dit is een combinatie van ontspannen bewegen, ademhalingstechnieken en mindfulness. Het resultaat is minder stress en meer energie en plezier in bewegen.

– Ademcoaching. Dit is een sessie waarbij je aan de slag gaat met de ademhaling en leer je hoe je jouw adem kunt inzetten voor het denken, voelen en handelen. Het resultaat minder spanning, meer energie en rust in je hoofd.

 

Beide workshops worden gegeven door Esther Korteweg en zijn gebaseerd ter ondersteuning van een gezonde leefstijl waarbij ontspanning en energie centraal staan. Een workshop duurt 90 minuten à €75,-. Je ontvangt praktische tools en technieken die je na de sessie kunt toepassen om jouw energie een boost te geven. Ook ontvang je een audiobericht met ingesproken adem oefeningen.

KICKSTART NU

Duur 90 minuten

€ 124,50

Kind – ouder sessie is € 150,-

SAMEN AAN DE SLAG

Uitgebreider en stap voor stap – 4 keer 90 minuten

Wist je dat een blijvende verandering pas na 66 dagen in je systeem zit?

€ 450,-