Vakantiebestemming workshop

vanaf 8 personen | 4 uur 

 

Heb jij een favoriete vakantiebestemming? Wij nemen je met plezier en enthousiasme mee op kook- en smaakreis.

 

We koken, proeven en schuiven aan tafel in de sfeer van jullie vakantiebestemming! We gaan samen aan de slag met een lokale keuken en bereiden verschillende gerechten. We wisselen koken af met aan tafel schuiven en genieten van de lokale smaken van jouw favoriete bestemming.

Denk aan: Italië, Spanje, Azië, Midden-Oosters, Latijns Amerika of een wereldreis!

 

De workshop is incl.: welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid.

    Koken Verbindt

    Samen koken is leuk, schept een band en verbindt. Wij organiseren workshops in huiselijke sfeer waarbij verbinding en plezier maken centraal staan. We maken kennis met diverse soorten producten, proeven verschillende soorten smaaksensaties, ruiken de heerlijke (vrijkomende) geuren, luisteren naar elkaar en maken vooral lol. Er zijn net zoveel verschillende soorten ingrediënten als mensen waardoor elk mens en gerecht uniek is!

    Met vrienden, familie of collega’s samen aan de slag in de keuken. Zelf koken, proeven en eten. We bereiden gezamenlijk toegankelijke en verrassende recepten in huiselijke sfeer. Wij regelen de afwas!

     

    Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden van Pakhuis Dordrecht van toepassing. Genoemde prijzen zijn voor bedrijven excl. btw