Pakhuis

Wie ben ik

Christine, geboren en getogen in Dordrecht. Vrolijk, energiek, creatief, ondernemend en positief!

 

Mijn naam is Christine, inmiddels leef ik het leven wat mij past.

 

Door mijn achtergrond en ervaring weet ik inmiddels wat ik leuk vind om te doen: het omgaan met mensen, verbinden, organiseren en plannen. Mijn interesses zijn eten, gezondheid en mensen. Ik hou van gezelligheid en bourgondisch eten!

 

Ik wil graag mijn passie delen met anderen. Om dit te bereiken heb ik letterlijk mijn handen uit de mouwen gestoken en Pakhuis Dordrecht omgetoverd tot een prettige ruimte waar workshops gegeven kunnen worden.

 

Een basisbehoeften voor de mens is het hebben van verbinding. Verbinding maken en hebben met elkaar maakt een persoon sterker, daar geloof ik in en staat dan ook centraal in Pakhuis Dordrecht. Door samen een activiteit te ondernemen ontstaat er verbondenheid met elkaar wat een aangename energie geeft!

 

Voor mij betekent eten dan ook verbinding; gezamenlijk genieten van de basis brandstof voor je lichaam. Voedsel / eten heb je nodig en het is leuk om er mee bezig te zijn. Het hoeft zeker niet moeilijk te zijn om eten te bereiden en het is leuk om samen te doen!

 

Het is fantastisch om met verschillende ingrediënten en benodigdheden een culinaire of creatieve workshop samen te stellen passend bij een groep mensen. Ik geloof in ieders eigen creativiteit!

christine

Ik ben de gastvrouw en speel in op wensen! Eventueel samen met een andere “gastlesgever” die zijn of haar passie volgt. De ruimte is te gebruiken voor kookworkshops, vergaderingen, lezingen en creatieve workshops. Daarnaast kunnen kleinschalige evenementen worden georganiseerd of kan ik dit volledig op locatie verzorgen.

IMG_1970(2)
IMG_2671

Pakhuis Dordrecht

Pakhuis Dordrecht is een historisch en industrieel pand in de binnenstad van Dordrecht. Het is een bijzonder pand waarbij aan de buitenzijde niet op te merken is hoeveel ruimte er binnen is. Een uniek object! Het casco van het Pakhuis komt uit de 16de eeuw en heeft al diverse functies gehad zoals opslag van handel, een vroegere meterfabriek, timmer werkplaats en het werd gebruikt als dependance van een machinefabriek. Sinds 2002 werd het Pakhuis gebruikt om te wonen met een grote garage als opslag en werkplaats.

 

Pakhuis Dordrecht is in 2019 omgetoverd tot een prettige ruimte waar ontspanning de boventoon voert. Je komt niet zomaar een ruimte binnen. Het is een ruimte met prettige energie en een sfeervolle ambiance. De huiselijke “living” gekoppeld aan de moderne keuken zorgt voor een mooie balans. De keuken is van alle gemakken voorzie; het heeft een kookeiland van maar liefst 4 meter lengte en is voorzien van inductiekookplaten. De sfeervolle zitruimte is met zorg ingericht, is een heerlijke plek om te ontspannen en samen te komen om leuke herinneringen te maken.

 

Dordrecht

Pakhuis Dordrecht staat in het historische centrum. Op steenworp afstand van de mooie havens, de eeuwen oude Grote Kerk en is omringt door monumentale panden. Dordrecht is de oudste stad van Holland en vormde door de Sint-Elisabethvloed in het jaar 1421 een eiland.

 

Dordrecht is een historierijke stad, rijk aan musea zoals Het Onderwijsmuseum, Het Medisch Museum, Dordrechts Museum, Het Huis van Gijn en Het Hof van Nederland.

 

Dordrecht is evenementen stad van het jaar 2019, er is elk weekend wel iets te beleven! Evenementen zoals Dordt in Stoom, Big Rivers, Dordrecht Pride, de Boekenmarkt en de Kerstmarkt zijn een kleine greep uit de mooie evenementen!

dordrechtstad