Op en top Dordrecht varen 

vanaf 8 personen | 4 uur koken | 1 á 2 uur varen 

 

Een dagje Dordrecht? Combineer een kookworkshop met een super toffe vaartocht! Vaar met een prachtige boot door de grachten van Dordrecht of kies ervoor om volgas de rivieren op te gaan. Zo zie je Dordrecht eens van een andere kant.

 

Dordrecht is een eiland; omringt met water en indrukwekkende grachten door het centrum. Hoe heerlijk is het om Dordrecht ook vanaf het water te bewonderen? Je boekt een prachtige privé boot inclusief een schipper. Hij  vertelt je de ins- en outs van de rijke geschiedenis van Dordrecht en laat je Dordrecht vanaf het water bewonderen. De boot is open in de zomer en in de winter kan je kiezen voor een overdekte boot. Het eindpunt van de vaartocht is een steiger 3 minuten wandelen van Pakhuis Dordrecht. Het is tijd om even bij te komen onder het genot van een welkomsthapje en drankje. We geven uitleg over de keuken en gaan samen aan de slag met verrassende smakelijke gerechten. Zintuigen worden compleet geprikkeld! Na het bereiden van de gerechten schuiven we aan tafel en kan men genieten van al het lekkers.

 

De workshop is incl.: privé boot, privé schipper en ook direct stadsgids, welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid. excl. dranken, dit dient nog bijgeboekt te worden.

wandeling stadsgids

    Koken Verbindt

    Samen koken is leuk, schept een band en verbindt. Wij organiseren workshops in huiselijke sfeer waarbij verbinding en plezier maken centraal staan. We maken kennis met diverse soorten producten, proeven verschillende soorten smaaksensaties, ruiken de heerlijke (vrijkomende) geuren, luisteren naar elkaar en maken vooral lol. Er zijn net zoveel verschillende soorten ingrediënten als mensen waardoor elk mens en gerecht uniek is!

    Met vrienden, familie of collega’s samen aan de slag in de keuken. Zelf koken, proeven en eten. We bereiden gezamenlijk toegankelijke en verrassende recepten in huiselijke sfeer. Wij regelen de afwas!

     

    Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden van Pakhuis Dordrecht van toepassing. Genoemde prijzen zijn voor bedrijven excl. btw