Reviews

Pakhuis Dordrecht IconPakhuis Dordrecht

Mariënbornstraat 3, Dordrecht

4,9 81 reviews

 • Avatar Anja van der Hoek ★★★★★ een jaar geleden
  Enige tijd geleden hebben wij met vriendinnen een thee-en-spijs-middag gehad in het Pakhuis. Een echte aanrader! Fantastische hapjes van Christine en heerlijke bijpassende theetjes van Monique. Twee bevlogen, maar ook gezellige dames. Bijzonder … More om te ervaren, dat thee zo'n goede vervanger kan zijn voor wijn bij de maaltijd. Dit gaan we zeker vaker doen! We voelden ons heel welkom op deze mooie locatie.
 • Avatar Catharina Helmink ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ontzettende leuke, gezellige en leerzame kookworkshop gehad! Als verassing voor mijn vaders verjaardag gingen wij hier met al zijn mannelijke vrienden koken; een hele leuke ervaring! Christine stelt iedereen enorm op hun gemak en maakt … More echt sfeer. Met elkaar (14 personen) hebben we hele gevarieerde (en lekkere!) gerechten op tafel gezet. Leuke verassende gerechten, die je vervolgens ook goed thuis zelf zou kunnen maken. Het leuke is dat we allemaal ook met kleinere gerechtjes bezig waren, zodat we tussendoor ook steeds even aan tafel konden om wat te eten. Kortom, enorm genoten!
  Heb al vaker kookworkshops gedaan, maar dit is echt mijn favoriet!
  (Op de foto een gedeelte van de gerechten die we hebben gemaakt)
 • Avatar Rosaline Verhofstadt ★★★★★ 4 maanden geleden
  Voor mijn 30e verjaardag heb ik met zo’n ±25 vrienden een kookworkshop (inclusief wijnproeverij) gedaan bij Pakhuis Dordrecht. De beste keuze die ik had kunnen maken!
  Ondanks dat ik niet helemaal wist wat ik kon verwachten, was het feestje
  … More gelijk aan. Het ontvangst, de begeleiding, de gerechten en de gezelligheid bleken de perfecte ingrediënten voor een fantastische avond waar wij nog lang met elkaar over gaan napraten.
  Bedankt Denise & Christine. Zeker tot een volgende keer!
 • Avatar Noemí Jamila ★★★★★ 5 maanden geleden
  Echt geweldig leuk en leerzaam hoe Christine te werk gaat. We hebben met 8 man een kookworkshop gedaan als team uitje en we hebben plezier gehad en heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Ook wordt er veel meegedacht met dieetwensen/allergieën … More en zelfs halal wordt rekening mee gehouden!
 • Avatar Dennis Brendt ★★★★★ 2 maanden geleden
  We hebben hier een educatieve smaakmiddag gehad met wijnen en spijs. Wat een feest werd er gemaakt. Mooie gerechten in combinatie met mooie wijnen. Georganiseerd in een authentiek pakhuis wat bij binnenkomst direct een fijne sfeer uitstraalt. … More
  Top locatie voor het organiseren van een uitje met familie, vrienden of collega's. Een echte aanrader en wij komen graag keer terug.
 • Avatar Rianne Vos ★★★★★ 7 maanden geleden
  Wat hebben wij geweldig genoten en kregen gelijk al veel complimenten.
  Denise, je stralende, onvermoeibare, enthousiaste lach zal er ook zeer zeker aan meegewerkt hebben en je bleef vriendelijk bij elke keer dat iemand voor de zoveelste
  … More keer vroeg waar iets stond! SUPER!
  Het eten was ook echt lekker, veel en heel leuk om te maken. Goede combi van alle gerechten en voor ieder wat wils.
  Iedereen, topchef of leek, deed met een groot enthousiasme mee.
  Wij hopen tot een volgende keer, want wij vonden het zeker voor herhaling vatbaar.
  Groetjes, De Dienst Gezondheid en jeugd
 • Avatar D.H. S. ★★★★★ 6 maanden geleden
  Een erg geslaagd bedrijfsuitje gehad. Een groep van 20-man werd enthousiast begeleid en uitgedaagd met diverse recepten. Ook degenen die geen kook-ervaring hadden, konden prima meekomen. Aanpassing op basis van allergieën en vegan was geen … More probleem. In 4 uur tijd een diverse maaltijd bereid en genuttigd. De recepten werden achteraf opgestuurd. Top!
 • Avatar Michèle Verdaasdonk ★★★★★ 11 maanden geleden
  Afgelopen donderdag heb ik een personeelsuitje gehad in het Pakhuis. Christine is een enorme gastvrouw met een goed team om zich heen. Ik was met een grote groep en deze werd in tweeën gesplitst. Eerst ging de eerste groep koken en kreeg … More de andere groep een wijn proeverij en daarna werden de rollen omgedraaid. Niets is te gek, ik heb zo gelachen. Ook de recepten waren heerlijk. Christine bedankt voor deze geweldige avond! Echt een aanrader.