Reviews

Pakhuis Dordrecht IconPakhuis Dordrecht

Mariënbornstraat 3, Dordrecht

4,8 13 reviews

 • Avatar Nel van der Werf ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wij hebben op 03 februari met 10 collega's een geweldige kook workshop genoten bij Christine, in het Pakhuis. Met elkaar heerlijke tapas gemaakt, in een keuken waar alles volop aanwezig was, en voldoende ruimte voor iedereen. Christine … More begeleidde ons op een hele prettige manier, zelfs de mensen die niet konden koken hadden het naar hun zin. Geweldige plek, en dankzij Christine een hele prettige en ontspannen sfeer!!
 • Avatar Anouk Harinandansingh ★★★★★ 8 maanden geleden
  Perfecte locatie voor ieder wat wils. De eigenaresse Christine heeft het slim en goed opgezet met verschillende concepten. Goed voorbereide workshops maar ook mogelijkheid om je eigen wensen toe te voegen om de dag tot een succes te maken. … More
  Voor personen van buiten Dordrecht is de locatie geweldig omdat het in het prachtige centrum van Dordrecht ligt wat het aantrekkelijk maakt om even een rondje te lopen tussen het eten door.
  Het pakhuis zelf is zo geweldig ingericht dat je een huiskamer gevoel hebt. Tijdens het koken heb je alles tot je beschikking wat je maar kunt wensen waardoor het koken soepel verloopt. De ruimte is ook voldoende, je loopt elkaar niet in de weg! Je kunt makkelijk met 10 personen tegelijk je gang gaan!
  De rest van de ruimte is huiselijk ingericht waardoor je een hele leuk sfeer hebt.
  Kortom de aanwezige energie in het Pakhuis is zeer positief. En wat Christine altijd zegt “koken verbindt” dat is helemaal waar!
  Het gaat niet alleen om het koken maar ook om het samen zijn! Je hoeft helemaal geen keukenprinses of -prins te zijn om in het pakhuis te kunnen koken, het gaat om het gevoel.
  Definitief een aanrader voor een leuke workshop, maar zo ook voor teambuilding, familiedag, vriendinnendag, stoere mannendag, collega’s en noem zo maar op! Christine weet het altijd goed naar wens in te vullen en de dag tot een succes te maken!
 • Avatar Patricia PB ★★★★★ 9 maanden geleden
  Een unieke beleving. Christine denkt echt met je mee en maakt een workshop op maat, geheel toegepast op jouw eigen interesses. Ik heb een detox kookworkshop gevolgt en deze is zeer aan te raden. Gerechten zijn erg lekker en de informatie … More die je krijgt is zo verhelderend. Het is elke cent waard! Ik kan een workshop bij Pakhuis Dordrecht zeker aanraden (ook als je een compleet daguitje wilt, zit je hier op de juiste plek).
 • Avatar Jeffrey Straal ★★★★★ 9 maanden geleden
  Wij hebben met 16 personen een familie uitje gehad in deze geweldige knusse kookstudio.
  Het was een waar kookfeest onder de bezielende leiding van Anouk ,volgens de regels van het pakhuis
  Een prachtige plek op een prachtige locatie.
  In
  … More de omgeving voldoende winkels en locaties om ook de boodschappen te doen
  Voor herhaling vatbaar
 • Avatar Sally Spoko ★★★★ 9 maanden geleden
  Gezellig familie uitje met 16 man gehad. In deze prachtige studio lekker en relaxt gekookt en gegeten met zn allen. Zelfs de kinderen van 5 en 7 vonden het super.
  De Kookstudio staat trouwens in n mooie omgeving. Het centrum van Dordrecht.
  … More
 • Avatar Tamika Lont ★★★★★ 6 maanden geleden
  Een familie uitje om nooit meer te vergeten!! Wat een prachtige plek, prachtige locatie zo midden in de oude historische stad van Dordrecht. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeker aan te raden als bedrijfsuitje/teamuitje, familie uitje, misschien … More ook leuk voor een vrijgezellenfeest!
 • Avatar Douwe Flier ★★★★★ 5 maanden geleden
  Leuke eettent ook voor kookworkshops. Industriël ingericht.
 • Avatar Andre Jansen ★★★★ 2 maanden geleden
  Goed toeven
 • Avatar Een Google-gebruiker ★★★★★ een maand geleden
 • Avatar Cees van Epenhuijsen ★★★★★ een maand geleden
 • Avatar Peter Torenvlied ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Avatar Sven Baeumcher ★★★★★ 5 maanden geleden