Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

PAKHUIS DORDRECHT, gevestigd Mariënbornstraat 3, 3311XN Dordrecht. De Algemene voorwaarden van Pakhuis Dordrecht, hebben betrekking op het gebruik van de ruimte, kookworkshops, materialen en faciliteiten. Onder gebruik wordt verstaan het huren van de ruimte voor een dagdeel of dag met gebruik van keuken faciliteiten. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Pakhuis Dordrecht.

 

Open inschrijf workshops:

− Open inschrijf workshop gaat door bij 10 deelnemers, mits anders gecommuniceerd. Wanneer er onverhoopt niet genoeg aanmeldingen zijn, laten wij dit weten en selecteren een andere datum.

−Bij vertraging bij aankomst Pakhuis Dordrecht vragen wij u vriendelijk dit telefonisch door te geven.

−Bij annulering of wijziging wordt er € 7,50 verwerkingskosten per ticket in rekening gebracht.

−Bent u onverhoopt niet in de mogelijkheid om aanwezig te zijn; 4 weken voor aanvang wordt er 100% in rekening gebracht.

− Overdracht van tickets is mogelijk mits dit vooraf overlegt is met Pakhuis Dordrecht.

 

Groepsworkshops:

− uiterlijk 14 werkdagen voor aanvang van de boeking / het evenement kunnen wijzigingen in de dieetwensen en worden doorgegeven.

−Annulering dient minimaal 4 weken voor aanvang te gebeuren. Annuleren binnen 4 weken is 100% kosten (van het minimale aantal geoffreerde personen).

− Wij vragen bij definitieve reservering minimaal 50% vooruitbetaling, Wanneer de betaling ontvangen is, is de boekingsdatum definitief.

−Afgegeven prijzen zijn geldig 1 week na afgifte. Na deze periode kan Pakhuis Dordrecht naar redelijkheid wijzigen aanbrengen.

− Nacalculatie zal plaats vinden wanneer dit afgesproken is en dient direct via een betaallink te worden voldaan of binnen 8 dagen na factuurdatum. Mochten er andere afspraken gemaakt zijn is dit schriftelijk vastgelegd.

− Het minimale aantal voor een privé workshop is 8 personen.

−Vooraf is bekend hoeveel uur de ruimte is gehuurd / hoelang de workshop is beslag neemt.

−Bij vertraging bij aankomst Pakhuis Dordrecht vragen wij u vriendelijk dit telefonisch door te geven. Vaak bent u van harte welkom als u eerder aanwezig bent, dit horen wij ook graag zodat het team klaar staat voor u.

− Uitloop is na overleg mogelijk en zal door worden berekend á € 25,00 p.p. per uur.

 

Algemeen:

− Roken is niet toegestaan in de ruimte.

−Bij defect of kapot van gebruik inventaris wordt dit direct bij vertrek gemeld bij medewerker van Pakhuis Dordrecht. De kosten hiervoor nieuwe aanschaf zullen worden doorbelast.

−Prijs wijzigingen en aanbod zijn voorbehouden.

− De ruimte dient rustig te worden betreden en verlaten te worden zodat de (directe) omgeving geen overlast heeft.

−Pakhuis Dordrecht is in geen enkel opzicht verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade aan of vermissing en diefstal van persoonlijke bezittingen en eigendommen.

−Pakhuis Dordrecht is in geen enkel opzicht verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele lichamelijk letsel of welke vorm van schade dan ook tijdens het verblijf op locatie.

− Deelname aan een workshop of verblijf geschiedt op eigen risico, het gebruik van inventaris / apparatuur is op eigen verantwoording.

−Personen die aanstoot geven, de orde verstoren, de veiligheid van zichzelf of anderen in gevaar brengen, of handelen in strijd met de wet en de voorwaarden worden verwijderd uit Pakhuis Dordrecht.

− Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.