Op en top Dordrecht workshop

vanaf 8 personen | 4 uur koken | 1,5 uur stadswandeling

vanaf € 84,50 p.p.

 

Een dagje Dordrecht? Combineer een kookworkshop met verrassende gerechten en veel gezelligheid met een leuke interessante stadswandeling met een enthousiaste privé gids.

 

Dordrecht heeft een rijke historische geschiedenis, de wandeling biedt mogelijkheid om kennis te maken met het prachtige Dordrecht. De gids ontmoet de groep op een afgesproken punt in de stad om een mooie en informatieve wandeling te maken. Het eindpunt van de wandeling is Pakhuis Dordrecht. Het is tijd om even bij te komen onder het genot van een welkomsthapje en drankje. We geven uitleg over de keuken en gaan samen aan de slag met verrassende smakelijke gerechten. Zintuigen worden compleet geprikkeld! Na het bereiden van de gerechten schuiven we aan tafel en kan men genieten van al het lekkers.

 

De workshop is incl.: privé gids, stadswandeling (1 á 2 uur), welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid. excl. dranken, dit dient nog bijgeboekt te worden.

wandeling stadsgids

    Koken Verbindt

    Samen koken is leuk, schept een band en verbindt. Wij organiseren workshops in huiselijke sfeer waarbij verbinding en plezier maken centraal staan. We maken kennis met diverse soorten producten, proeven verschillende soorten smaaksensaties, ruiken de heerlijke (vrijkomende) geuren, luisteren naar elkaar en maken vooral lol. Er zijn net zoveel verschillende soorten ingrediënten als mensen waardoor elk mens en gerecht uniek is!

    Met vrienden, familie of collega’s samen aan de slag in de keuken. Zelf koken, proeven en eten. We bereiden gezamenlijk toegankelijke en verrassende recepten in huiselijke sfeer. Wij regelen de afwas!

     

    Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden van Pakhuis Dordrecht van toepassing. Genoemde prijzen zijn voor bedrijven excl. btw