Seizoensworkshop

vanaf 8 personen | 4 uur 

 

Koken verbindt en hoeft niet moeilijk te zijn. We bereiden gerechten die in de seizoenen passen. We gaan aan de slag in de keuken en maken verrassende en lekkere gerechten. Dat betekend dat we in de winter andere gerechten bereiden dan bijvoorbeeld in de zomer. Denk aan de winter bijvoorbeeld aan knolselderij, wortelen, pastinaak en champignons. In de zomer bijvoorbeeld komkommer, tomaten, bleekselderij en oa courgette. Daarbij staat voorop dat het vooral laagdrempel en toegankelijk mag zijn en dat plezier hebben en contact met elkaar voorop staat.

 

De workshop is incl.: welkomstdrankje en hapje, ingrediënten, recepten, proeven, gezamenlijk diner, vrij gebruik water, support keuken, afwashulp en gezelligheid.

IMG_4060

    Koken Verbindt

    Samen koken is leuk, schept een band en verbindt. Wij organiseren workshops in huiselijke sfeer waarbij verbinding en plezier maken centraal staan. We maken kennis met diverse soorten producten, proeven verschillende soorten smaaksensaties, ruiken de heerlijke (vrijkomende) geuren, luisteren naar elkaar en maken vooral lol. Er zijn net zoveel verschillende soorten ingrediënten als mensen waardoor elk mens en gerecht uniek is!

    Met vrienden, familie of collega’s samen aan de slag in de keuken. Zelf koken, proeven en eten. We bereiden gezamenlijk toegankelijke en verrassende recepten in huiselijke sfeer. Wij regelen de afwas!

     

    Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden van Pakhuis Dordrecht van toepassing. Genoemde prijzen zijn voor bedrijven excl. btw