€49.50
Woensdag | 30 september 2020
Dinsdag | 13 oktober
Heb je interesse en is het uitverkocht? Stuur dan een mail!
Tijd | 17:15 – 21:45 uur
Varieer jij niet vaak met groenten? Komen er bij jullie regelmatig dezelfde maaltijden op tafel? En zou je graag minder vlees willen eten maar weet je niet zo goed hoe?
Aan tafel bij Anna
Varieer jij niet vaak met groenten? Komen er bij jullie regelmatig dezelfde maaltijden op tafel? En zou je graag minder vlees willen eten maar weet je niet zo goed hoe?
Dan is de workshop koken met seizoensgroenten- en fruit uit de herfst zeker iets voor jou!
We gaan aan de slag met een aantal mooie groenten- en fruit soorten die in de herfst te verkrijgen zijn. We koken met elkaar hele diverse, verrassende en toegankelijke recepten die je thuis in je eigen keuken goed na kan maken. Alles volledig vegetarisch en met biologische groenten en fruit. We gaan o.a. Aan de slag met aubergine, pompoen, venkel, pastinaak, paddenstoelen, peer en druiven.
Ook leer je waarom koken met groenten- en fruit uit het seizoen een goed idee is en wat de vele voordelen zijn.
De avond is incl.: Welkomsthapje en drankje, verrassende recepten, ingrediënten, diner, begeleiding keuken door Anna (aantafelbijanna), gezelligheid en leuke ontmoetingen. Wij doen de afwas! Bijpassende drankjes te verkrijgen in vorm van drank arrangement € 12,50 p.p.
Datum | 30 september, 13 oktober |
---|